Surprise voor een meisje maken

Mag je een surprise maken voor een meisje? Ben je een jongen dan valt het zeker niet altijd mee om iets te bedenken. Wat willen die meiden toch? Hier hebben we vijf voorbeelden en ideeën voor je op een rij gezet voor je ‘surprise meisje’.

1. Dieren Surprise
Veel meisjes vinden dieren leuk. Diegene die jij getrokken hebt ook? Is ze bijvoorbeeld een echte paardenliefhebsters? Nou dan is een paarden surprise natuurlijk enorm cool. Je kunt een paard maken, wil je wat meer geklieder en gedoe, zet het paard in een stal met hooi.

2. Knuffels
Schattige knuffels doen het altijd goed. Leuk is bijvoorbeeld deze ingestuurde Furby surprise.

Surprise Meisje - Een furby
Knuffel Surprise voor meisjes

3. Schoonheid
Is je lootje voor een surprise gevallen op een meisje die een echte beauty queen (in de dop) is? Met dat thema kun je natuurlijk prima uit de voeten en in het gedicht kun je met haar ijdelheid natuurlijk een beetje de draak steken. Ter inspiratie een voorbeeld van een kaptafel als surprise.

4. Culinair
Een surprise voor een keukenprinses maken? Genoeg mogelijkheden. Wat is haar favoriete recept of baksel? Wat dacht je van een cupcake als surprise?

Cupcake van purschuim
Cupcake van purschuim

5. Schrikken
Typisch iets voor jongens. Een meisje laten schrikken. Heeft ze het niet zo op kriebeldiertjes? Deze spin surprise is misschien een leuke griezel surprise.