Stoomboot Surprise Maken

Wil je een surprise maken van een stoomboot? Hieronder vind je de beschrijving en wat je nodig hebt. Deze surprise kun je ook kant en klaar bestellen. Je kunt een compleet pakket met alle materialen en uitgebreidere instructies ook eenvoudig bestellen op Surprise Winkels

stoomboot surprise maken

Benodigdheden voor de Stoomboot Surprise

– lange doos
– kleine doos
– koker 64 cm
– koord
– 2 grote vellen zwart karton
– rood papier
– watten
– mini cadeautjes
– spaanse prikkers
– ijzerdraad
– dubbelzijdig tape

Stoomboot Surprise Maken – Stappenplan

Stap 1: Vouw de dozen in elkaar en plak de dozen aan 1 kant vast.

Stap 2: Pak de lange doos en teken met een liniaal een rechthoek ter grote van het kleine doosje en snij deze uit

Stap 3: Stop nu de cadeautjes in de dozen en plak ze dicht met plakband of tape

Stap 4: Stop nu de kleinste doos in het gat van de lange doos.

Stap 5: U kunt nu het kleine doosje bekleden met rood papier. Ook de bovenkant van de lange doos moet bekleed worden met papier. U kunt dit het beste vastlijmen aan de doosjes.

Stap 6: Maak met een mesje een rond gaatje in de bovenkant van de doos. Het gat moet een diameter hebben van de koker. Bekleed de koker met zwart papier en steek hem in de doos.

Stap 7: Pak het zwarte karton en knip dit doormidden (beide vellen). Dan kunt u het karton in de lengte aan elkaar maken zodat het 2 lange zwarte stroken worden die u aan de zijkanten kunt bevestigen. Dit word de onderkant van de boot. Met dubbelzijdig tape kunt u het zwarte karton aan de doos bevestigen en aan de uiteinden kunt u het karton aan elkaar bevestigen met nietjes.

Stap 8: Knip ongeveer 2 meter touw af en maak 2 knipjes in de bovenkant van de koker zodat u het touw hierlangs kunt halen. Aan de zijkanten kunt het touw met nietjes vastmaken aan het karton.

Stap 9: Nu kunt u de stoomboot gaat versieren. Met ijzerdraad kunt u de watjes vastmaken, maak een gaatje boven in de koker en aan de zijkant aan de bovenkant. Hier steekt u het ijzerdraad doorheen en daarna kunt u de watjes bevestigen. Nu kunt u de vlaggetjes en de cadeautjes gaan bevestigen en de surprise is klaar!

stoomboot surpriseFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail