Pokemon Pikachu Surprise maken

Wil je een Pokemon Pikachu surprise maken? Hieronder vind je een eenvoudig stappenplan om deze te gekke surprise te maken. Je kunt ook eene compleet pakket met alle materialen en uitgebreidere instructies ook eenvoudig bestellen op surprises-winkel.nl

Pokemon Pikachu Surprise maken

Benodigdheden voor de Pokemon Pikachu Surprise

– klein doosje
– 2 piepschuimschijven
– 2 piepschuim kegels
– gele verf
– geel karton
– dubbelzijdig tape

Pokemon Pikachu Surprise stappenplan

Stap 1: Pak het doosje en plak deze aan 1 kant dicht. Let op! U kunt het doosje het beste aan de binnenkant vastplakken met tape. Anders dekt straks het verf niet goed.

Stap 2: Plak de piepschuim schijven met dubbelzijdig tape op elkaar.

Stap 3: Maak met een mesje of schaar een inkeping aan de bovenkant van de doos en plaats hierin de piepschuimschijven. Via de open zijde van de doos kunt u de piepschuim schijf aan de binnenkant vastplakken.

Stap 4: Stop de kadootjes in de doos en plak de open zijde dicht. Het is nu niet erg dat de plakband aan de buitenzijde zit want dit wordt dan de achterkant.

Stap 5: Plak met dubbelzijdig tape de piepschuim kegels bovenop de piepschuim schijven.

Stap 6: Met de gele verf kunt u de Pikachu nu gaan beschilderen, waarna u met stiften het gezicht en de poten kunt tekenen.

Stap 7: Maak met het gele vel papier een bliksem schicht en knip deze uit. (dit is de staart van Pikachu). U kunt deze weer met dubbelzijdig tape bevestigen aan de achterzijde.

Stap 8: Maak met een bruine stift of bruine verf de strepen op de achterkant en maak vervolgens de puntjes van de oortjes zwart.
Pokemon Pikamon SurpriseFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail