Paard van Sinterklaas Surprise Maken

Altijd goed het paard van Sinterklaas als Surprise. Je kunt deze surprise van het paard van Sinterklaas zelf maken of je kunt een compleet pakket met alle materialen en uitgebreidere instructies ook eenvoudig bestellen op Paard van Sinterklaas Surprise

paard van sinterklaas surprise maken

Wat heb je nodig voor de Paard van Sinterklaas Surprise?

– klein doosje
– grote doos
– 4 kokers
– 2 piepschuim kegels
– wit papier
– Zwart lint, ongeveer 1 meter
– 2 wiebeloogjes
– zwarte wol
– zwart papier
– dubbelzijdig tape

Paard van Sinterklaas Surprise stappenplan

Stap 1: U begint met de kleinste doos (hoofd van het paard). Deze plakt u vast met tape of plakband en hier snijdt u een hoek uit met een mesje. Stop het cadeau in de grote doos en plak deze ook dicht met tape of plakband. De dozen kunt u nu alvast inpakken met wit papier. Dit kunt u bevestigen met lijm.

Stap 2: Wikkel ook de kokers in met wit papier en laat ongeveer 5 tot 10 cm uitsteken. Knip het uitgestoken papier in reepjes. Hiermee bevestigt u de kokers (poten) aan de doos. U kunt het beste gebruik maken van doorzichtig tape of plakband. Aan de uiteinden van de poten kunt het lint vastplakken om het papier wat te verstevigen aan de kokers.

Stap 3: Nu kunt u het ingepakte kleine doosje (hoofd) bevestigen op de doos. Deze kunt u vastlijmen. De kegeltjes zijn de oren en kunt u vastplakken op het hoofd en u kunt ook de oogjes bevestigen.

Stap 4: Knip de zwarte wol in strookjes van ongeveer 30 cm en bevestig deze met dubbelzijdig tape op het hoofd. Met dezelfde wol kunt u ook de staart maken.

Stap 5: Hierna kunt u het paard versieren met een zadel, de neusgaten en een mond.
paard van sinterklaas surprise

Kijk ook eens bij de volgende surprise:

paard van sinterklaas amerigo suprise of bij deze paarden surprise.Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail