Minion Suprise Maken

Wil je een geweldige Minion Surprise maken voor een minions fan? Hieronder vind je het stappenplan en de benodigdheden. Een compleet pakket met alle benodigdheden en een uitgebreide beschrijving kun je ook bestellen op Minion Surprise.

Minion Surprise Benodigdheden

– 3 ronde dozen
– Geel papier
– Blauw karton
– Zwart lint
– Wiebel oogjes
– Wit papier

Minion Surprise Maken

Stappenplan voor de Minion Surprise

Stap 1: U kunt het beste als eerste de cadeautjes in de doosjes verstoppen.
(Eventueel kunt u de bodem van 1 doosje eruit snijden om een iets groter oppervlak voor een wat groter cadeautje te hebben).

Stap 2: Pak 1 doosje en doe de deksel erop. Pak de deksel van een van de andere doosjes en lijm deze er omgekeerd op.

Stap 3: Nu kunt u dit deel van de surprise bekleden met het blauw papier. U kunt dit vastlijmen aan het doosje. Aan de bovenkant knipt u het blauw papier in reepjes en vouw daarna het papier naar binnen.

Stap 4: Zet de 2 doosjes die over zijn in elkaar en lijm dit vast.

Stap 5: Daarna pakt u het gele papier en kunt u het doosje gebruiken om een cirkel te trekken. Deze knipt u uit en plakt het bovenop het doosje. Om de rest van het doosje te bekleden met het gele karton dient u een strook af te knippen. Smeer deze strook in met lijm en rol het om het doosje.

Stap 6: Het gele stuk kunt u nu makkelijk in het blauwe gedeelte schuiven (met de open kant van het gele gedeelte naar beneden)

Stap 7: Pak nu het zwarte lint en draai deze 2 keer (onder elkaar) over het gele gedeelte heen. Maak witte rondjes en plak deze tegen elkaar op het zwarte lint en plak hier de wiebeloogjes op.

Minion SurpriseFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail